Løbskalender

Nyheder

Vores partnere


Bedste Betting Sider

Danske Online Casinoer

De 12 stjernetegn og deres betydninger

Der findes flere forskellige fortolkninger af, hvad dit stjernetegn betyder. Her er et kig på tegnene Taurus, Stenbukken, Vægten og Skorpionen. Når du kender dit stjernetegn, kan du begynde at lære om din kompatibilitet med andre. Du kan også læse om hvert af tegnene for at finde ud af mere om dem.

Taurus

Tyren er tegnet for engagement, pålidelighed og stabilitet. Ligesom Vædderen kan Tyren ikke lide forandringer og er mere komfortabel med rutine. Tegnet er også stædig, når det gælder deres værdier og rutiner. De er også kendt for at være en loyal ven.

Tyren er også et meget beskyttende tegn. De søger sikkerhed i deres økonomi og karriere. De nyder også et stabilt skema og pålidelige kolleger. De kan ikke lide at være alene, og er generelt ikke egnet til et krævende job.

Stenbukken

Stenbukkens stjernetegn er loyalt og hårdtarbejdende og har øjnene rettet mod prisen. Det klatrer støt og roligt for at nå deres mål, og har en imponerende track record for at samle trofæer. Dette tegn har også en tendens til at være konservativt i kærlighedsforhold, da de har en tendens til at skjule deres følelser med afstandtagen eller forsøger at beregne de følelsesmæssige risici ved et forhold. Som sådan er det ikke let at forstå en Stenbuk.

Selvom de er meget seriøse og dedikerede, har Stenbukkene ofte en sjov side. De har en mørk humoristisk sans og kan være meget sjove, men de kan heller ikke lide at vise deres sande følelser. De bryder sig ikke om at lade deres følelser forstyrre deres mål. Men hvis de er sammen med nogen, de kan stole på, vil deres følsomme side komme frem.

Vægten

Vægten er et tegn på luftelementet, så den har en høj sans for retfærdighed. Vægte er gode talere, men de er måske ikke altid villige til at stå op for sig selv. De har en tendens til at være mere logiske end følelsesmæssige, og de følger ofte ikke mængden. Dette tegn er ofte kendetegnet ved sætningen "leve og lade leve". Vægte er også kendt for deres logiske side, og de er tilbøjelige til at tale om videnskabelige ting.

Som et fast vandtegn er Skorpionen det mest private tegn i dyrekredsen. Dette tegn styres af den transformative Pluto og den målbevidste Mars. Det er i kontakt med deres seksualitet og spiritualitet, men holder kortene tæt ind til brystet. Et berømt eksempel på en Skorpion er Ryan Gosling, hvis sol og Merkur begge er i vandtegn. Skorpioner kan være grove i kanten, men de er et meget komplekst og dynamisk tegn.

Skorpion

Skorpionen er et af de 12 stjernetegn, og dets betydning er dybt forankret i dyrets natur. Det er lidenskabeligt og snu, med en tendens til at fortryller andre. Intimitet er vigtigt for Skorpioner, da de trives med psykologisk dybde og forbindelsens kraft. Derudover er de meget romantiske og er ikke bange for at udtrykke deres følelser gennem poesi.

Skorpion-symbolet forestiller en skorpion og dens brod. Hvert stjernetegn har et specifikt symbol, der ofte er forbundet med dets egen mytologi. For eksempel er skytten repræsenteret af en pil, der peger mod himlen, mens Skorpionen symboliseres af en skorpion.

Vandmanden

Vandmanden er et vandbærende tegn. Dens moderne planetariske hersker, Uranus, er en kreativ kraft. De, der er født i dette tegn, er ofte ambitiøse og kan arbejde for at gennemføre sociale reformer. De har også en iboende følelse af uforudsigelighed og uafhængighed. Tegnets betydning kan udledes af myter, som afslører menneskets kollektive mening.

Vandmanden er et meget intellektuelt og excentrisk tegn, som tiltrækker folk, der er nysgerrige og fascineret af dets unikke karakter. De søger ofte spænding og eventyr og er åbne over for nye ideer og oplevelser. Deres skarpe sans for observation og deres samtalekompetence hjælper dem med at analysere og vurdere andres mentale kapacitet.

Skytten

En skytten er optimistisk og fuld af liv. De har store drømme og lægger al deres energi i at opnå dem. De er også kendt som "skøre", fordi de er så ambitiøse. De jagter deres store drømme og tror på, at de gode tider er lige om hjørnet.

Skytterne har en uudslukkelig tørst efter viden. De er intellektuelle, som har brug for en masse mental stimulering. De er også udadvendte og medfølende.

Fiskene

Fiskene er vandtegnet, drømmeren og healeren. Denne energi vækker medfølelse, fantasi og kunstnerisk kunnen. Den opløser også grænser. Fiskene kan være meget overbevisende og kan let overbevise andre om at slutte sig til deres sag.

Fiskene er dybt følelsesmæssige og empatiske. På grund af dette tiltrækkes de til at hjælpe andre. Denne type person er dog tilbøjelig til at blive udnyttet eller misforstået. De har en tendens til at tage andres sår på sig og kan være svære at have med at gøre. Hvis dette sker gentagne gange, kan de lukke sig inde for at beskytte sig selv mod dårlig behandling.